Chiar dacă Zilele Făgărașului s-au încheiat, atmosfera de sărbătoare va fi menținută și în weekend-ul următor, în municipiul nostru. Vineri, sâmbătă și duminică atât Cetatea Făgărașului, cât și centrul municipiului vor fi punctele de întâlnire pentru cei care aleg să participe la festivalul medieval Medfest și la evenimentul „Trei seri culturale în inima României“.

Muzeul Țării Făgărașului cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Făgăraș vă invită la festivalul medieval MEDFEST FĂGĂRAȘ, în perioada 26-28 august 2022.

Tabere și spectacole de dans medieval, expoziție de arme într-un decor specific, spectacole de teatru – sunt doar câteva dintre activitățile care vor avea loc în perioada 26-28 august, în cadrul festivalului medieval găzduit de unul dintre cele mai importante obiective turistice din România.

Localnicii și turiștii vor asista la lupte demonstrative, vor putea prelucra fierul și alte materiale în cadrul unor ateliere creative, vor putea lua lecții de mânuire a armelor, de duel sau dans. Atmosfera va fi încinsă de acrobații cu foc și nu vor lipsi spectacolele de teatru pentru copii, concertele menestrelilor sau statuile vivante.

Făgărașul, în sărbătoare și weekend-ul următor. Festival medieval, la Cetatea Făgăraș și „Trei seri culturale în inima României“, în parcul central

Lasă un răspuns